Ο Θεοδόσης Τάσιος «ΣΤΑ ΑΚΡΑ»

12
382

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ Θεοδόσης Τάσιος, ήρθε “Στα Άκρα” τον Απρίλιο του 2010 με τη Βίκυ Φλέσσα και σχολίασε από το Α έως το Ω για την ανατομία του ήθους στην πολιτική, την κοινωνία των ζώων, την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία,την Επιστήμη, την τεχνική, την τεχνολογία, & το ηθικό ενέργημα.

Δείτε και κατεβάστε ΟΛΗ την συζήτηση:

“κατεβάστε” εδώ το αρχείο ΗΧΟΥ της συζήτησης με δεξί “κλίκ” & save target/link as

12 Σχόλια

 1. 😀

  Απίστευτος ο κος Καθηγητής. Θα έλεγα καλύτερα ο Δάσκαλος! Μας χρειάζονται αυτού του είδους οι προβολές.

  Μπράβο!!

 2. Γνώση+Γνώμη. Aριστούργημα. Yπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι με τέτοιο χιούμορ και φρεσκάδα στο βλέμμα;

  μπράβο και στην κυρία Φλέσσα

 3. 😀 😀 ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ ΦΛΕΣΣΑ!!!! ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΑΠΛΟΣ , ΣΟΦΟΣ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!

 4. Εκπληκτικός άνθρωπος θαρρώ πως αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, μεγάλη μας τιμή για τους συμπατριώτες μας, που μας δημιουργούν τέτοια συναισθήματα ευγνωμοσύνης και πληρότητας!Περιμένω να δω σύντομα και την εκπομπή για τον “Θάνατο” που υποσχέθηκαν να κάνουν με την έξοχη κα Φλέσσα, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ανυπομονώ…!!!!

 5. η συνεύντεξη του professor Tασιού

  λέγεται ότι κάθε 100 χρονια γεννιέται ένα τέτοιο μαυλό

  απλά υποκλίνομαι…στο μεγαλείο του πνευματος του

 6. Είδα τυχαία αυτή την εκπομπή πριν λίγες μέρες σε επανάληψη…
  Συγκλονίστηκα.

  Καθημερινά εκατοντάδες φωνές φωνάζουν, βρίζουν ή μιλάνε με γλυκόλογα, προσπαθούν να με πείσουν για κάτι, προσπαθούν να με κάνουν να προσέξω τι λένε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

  Αυτός ο Άνθρωπος χωρίς να φωνάξει, χωρίς να προσπαθήσει να με πείσει για κάτι… με καθήλωσε, με έκανε την μια στιγμή να νιώθω περήφανος που λέγομαι Έλληνας και την άλλη να νιώθω ντροπή και να θέλω να βάλω τα κλάματα.

  Πραγματικά κάθε φορά που βλέπω αυτή την εκπομπή… νιώθω σαν το παιδάκι που βλέπει για πρώτη φορά ένα αεροπλάνο και εντυπωσιάζεται.

  Ευχαριστώ που σηκώσατε αυτή την εκπομπή. Συγχωρέστε με αλλά δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό και την ανάρτησα και στην ιστοσελίδα μου.

  Εδώ : [url]http://www.mylefkada.gr/eidhseis/diafora/6674-tasios.html[/url]

 7. Είμαι σίγουρος ότι η χώρα μας έχει πολλούς τέτοιους ανθρώπους… αλλά τους έχει “πεταμένους” και δυστυχώς το πολιτικό σύστημα του Ελληνικού Κράτους δεν τους “χρησιμοποίησε” για να γίνει καλύτερη η χώρα μας και η κοινωνία μας.

  Δυστυχώς !

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ