Η σιωπή των Ποιμένων στη σφαγή των Αμνών

3
400

Ηλίας Σταμπολιάδης

Υπάρχει μεγάλη ανισοκατανομή του πλούτου στον πλανήτη και ενώ πολλοί άνθρωποι λιμοκτονούν άλλοι όχι μόνο ζουν με χλιδή  αλλά και εκμεταλλεύονται ασύστολα  τους αδυνάτους. Τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή αγαθών και διατηρούν μία ανισότητα πλούτου που τους εξασφαλίζει τη διατήρηση της δικής τους υπεροχής και ισχύος. Η σχεδιαζόμενη από τους εξουσιαστές παγκοσμιοποίηση έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση των σχεδίων  τους είναι οι ιδιαιτερότητες των λαών όπως, η γλώσσα, η ιστορία, ο πολιτισμός και η θρησκεία τους, που τους συγκροτούν και τους διατηρούν ως έθνη κράτη. Ένα από τα μέσα που έχουν επιστρατεύσει για να μηδενίσουν τα έθνη κράτη, να ομοιογενοποιήσουν τους λαούς και να τους μετατρέψουν σε μία άμορφη μάζα είναι και η λαθρομετανάστευση, που την εφαρμόζουν και στην Ελλάδα. Ουσιαστικά αυτή αποτελεί εισβολή αλλοφύλων στο έδαφος μας. Παλαιά οι εισβολείς ήρχοντο οπλισμένοι και τους αντιμετωπίσαμε στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα δημιουργώντας σελίδες δόξας στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, σήμερα που έρχονται ξυπόλυτοι τους ανοίγουμε διάπλατα τις κερκόπορτες για να διέλθει ο Δούρειος Ίππος με το όνομα της ‘Αγάπης’.
Σαν παράδειγμα θα αναφέρω την Ινδία και το Πακιστάν όπου ζουν δύο δισεκατομμύρια εξαθλιωμένων ανθρώπων. Δέκα εκατομμύρια από αυτούς, όσοι είναι και οι Έλληνες στην Ελλάδα, αποτελούν το 0,5% του πληθυσμού των χωρών αυτών. Εάν αυτοί έλθουν στην Ελλάδα θα παραμείνει στην εξαθλίωση το υπόλοιπο 99,5% και η ανακούφιση που θα έχουν οι παραμένοντες στις χώρες αυτές θα είναι μηδαμινή. Όμως τα δέκα αυτά εκατομμύρια ερχόμενα στην Ελλάδα θα την διαλύσουν όχι μόνο οικονομικά αλλά ακόμη γλωσσικά, πολιτισμικά, εθνικά και θρησκευτικά.

Εάν η Ελλάδα θέλει πράγματι να δείξει ουσιαστική αγάπη προς τους φτωχούς και τους εξαθλιωμένους της γης θα πρέπει να πολεμήσει εκείνους που κρατούν αυτούς τους ανθρώπους σε εξαθλίωση μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Στην Ινδία π.χ. υπάρχει μία τάξη από βαθύπλουτους ανθρώπους που ο πλούτος του καθενός  υπερβαίνει κατά πολύ τον πλούτο όλης της Ελλάδας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους συμπατριώτες τους με αναδιάρθρωση των κοινωνικών τάξεων και δικαιότερο καταμερισμό των παραγομένων αγαθών. Το γεγονός ότι οι σχεδιαστές της παγκοσμιοποίησης επιμένουν να στέλνουν εξαθλιωμένους στην Ελλάδα, δείχνει άμεσα ότι δεν αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων του πλανήτη αλλά χρησιμοποιούν μερικούς από αυτούς ώστε με το πρόσχημα της δήθεν αγάπης και αλληλεγγύης να γίνουν τα μέσα αλλοίωσης των λαών και βαθμιαίας εξαφάνισης των εθνών κρατών.

Δυστυχώς, εκτός από την Αριστερά που σχεδιάζει το διεθνές προλεταριάτο και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος που επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι πρέπει να θυσιάσουμε μέρος από τα εθνικά μας συμφέροντα υπέρ μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου έχει παραχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένους, έρχεται τώρα και η Εκκλησία της Ελλάδος με τον σιωπηλό Αρχιεπίσκοπο να συμβάλει στην αλλοτρίωση μας, υποπίπτοντας στο Θεομίσητο αμάρτημα του συγκρητισμού. Εμείς από τους θεολόγους μάθαμε τι πάει να πει συγκρητισμός (συγκερασμός θρησκευτικών τάσεων) και να που τώρα η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, υποτασσόμενη στην εξουσία, έρχεται σαν δεύτερος Σολομών να θυσιάσει στα είδωλα. Αντί λειτουργίας οργανώνει συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα προσκαλούσα όλη την διεφθαρμένη εξουσία και τους πουλημένους αηδούς να ψάλουν ύμνους στον Βάαλ μέχρι να μάθουμε και τη γλώσσα των ιερέων του και να του κτίσουμε ναούς όπου θα τον δοξάζουν και θα τον δοξάζουμε. Όλα αυτά με το ψευδώνυμο της αγάπης.

Όταν οι Έλληνες πήγαιναν μετανάστες στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αμερική και την Αυστραλία τους εξέταζαν και στα δόντια εάν είναι ικανοί για δουλεία και τους έστελναν συστημένους να επανδρώσουν ανθρακωρυχεία, βαριές βιομηχανικές και κατασκευαστικές μονάδες αναπτυσσομένων χωρών. Σήμερα η Ελλάδα δεν έχει εκείνες τις παραγωγικές προϋποθέσεις για να δεχθεί τα στίφη των βαρβάρων. Εάν η εκκλησία εθελοτυφλεί στον Δούρειο Ίππο τότε ας ανοίξει τους ναούς του Κυρίου να φιλοξενήσει τους άστεγους εισβολείς και να μην παραβιάζει τους οίκους των νοικοκυραίων που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους με τον τρόπο που μάθανε από τους πατεράδες τους. Όπως είπε και ένα παπαδοπαίδι, ‘Είχαμε δει τη σιωπή των αμνών, τώρα βλέπουμε και τη σιωπή των Ποιμένων στη σφαγή των Αμνών’.

πηγή: antifono.gr

3 Σχόλια

 1. Βαγγέλη
  Παρά το αλητήριο ύφος σου, σου απαντώ διότι πρέπει να ξέρεις ότι κάθε λαός έχει ανάγκη από ένα χώρο για να ζήσει. Όσοι λαοί έχουν μεγάλη ανάπτυξη και χρειάζονται εργατικά χέρια όπως παλιά η Αμερική, η Γερμανία και ο Καναδάς καλούσαν μετανάστες για συγκεκριμένες δουλειές με την απαιτούμενη ικανότητα για τη δουλειά στην οποία ο καθένας πήγαινε συστημένος και ήξερε που πάει. Και εγώ πήγα μετανάστης στον Καναδά και με εξέτασαν σε δικούς τους γιατρούς πριν να πάω και έλεγξαν τις ικανότητες μου για τη δουλειά που θα κάνω και μετά μου έδωσαν visa.
  Τα υπόλοιπα κράτη που δεν έχουν ανάπτυξη πρέπει να περιφρουρούν τα σύνορα τους. Το κάθε κράτος πρέπει να φροντίζει τους πολίτες του και όχι να τους διώχνει αναθέτοντας την ευθύνη στα υπόλοιπα κράτη. Το Πακιστάν είναι μεγάλη χώρα με διεφθαρμένο καθεστώς και αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα θα έπρεπε να μείνουν στη χώρα τους να διεκδικήσουν και να πολεμήσουν για την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο κάθε λαός πρέπει να πάρει την τύχη του στα χέρια του και σε αυτή την προσπάθεια να τους βοηθήσουμε. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό όπως νομίζεις και βρίζεις χυδαία διότι εγώ σε αντίθεση με άλλους καλώ φοιτητές από την Ινδία και δουλεύουν στην έρευνα το καλοκαίρι. Όμως τους λέω να πάνε πίσω να βοηθήσουν τον ίδιο το λαό τους. Η φτώχεια τους είναι αποτέλεσμα της απληστίας της δικής τους άρχουσας τάξης, την οποία πρέπει να καταρρίψουν.
  Η Ελλάδα είναι σε κρίση και δεν χρειάζεται εργάτες, απλά η παγκοσμιοποίηση στέλνει κόσμο ανεξέλεγκτα για να εξαθλιώσουν τον Ελληνισμό και να γίνουμε όλοι σαν και εσένα που δεν ξέρεις Ελληνικά και γράφεις greeklish. Λυπούμαι Βαγγέλη αλλά έτσι είναι! Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο, ότι ήταν να το πω το είπα.

  Χαίρε Βαγγέλη

  Ηλίας Σταμπολιάδης
  [quote name=”merkourhs baggelhs”]Den exeis uparksei pote ksenos gi’auto ta les auta Stampoliadh…ntropoh sour re karagkiozh!!!Egw dhladh pou menw sto ekswteriko kai proerxomai apo ena xreokwphmeno kratos ti antimetwpishs prepei na xrhsw?Kai ti htheles dhladh re blaka,lna tous koitazoume sta dontia gia na isofarisoume thn tapeinwsh?Traba na koitakseis sta dontia to Sxortsianith,th Tzelilh,ton Hliadh(sic) kai na kaneis kai mia analush DNA stous Souliwtes kai stous Arbanites oplarxhgous pou shkwsan,sxedon apokleistika,to baros ths apeleutherwshs,ston Agio Iwannh to Damaskhno,ton Agio Efraim to Suro,to Mega Kwnstantino kai de sunexizw mhn patheis kamia sugkopoh re ratsistoskulo…a na xatheis me sugxuses hlithie…elege h progiaggia mou oti "h poutana ginetai suzugos zhleuth,o mpekrhs ginetai noikokurhs,o koutos omws den allazei me tipota…makria apo koutous paidi mou"…to munhma ksekatharo,makria apo Stampoliadhdes…Plune to stoma sou prin milhseis gia poimenes…an eisai de xristianos rikse mia matia sthn Patriarxikh Egkuklio peri ethnofuletismou na ksestrabwtheis…kai pali sou euxomai esu kai ta paidia sou na zhsete thn esxath tapeinwsh kai ekseutelismo tou na se kernaei fustikia o Pakistanos fustikas sthn Flwrentia mono kai mono epeidh eisai Ellhnas…pou na sou koitaksoun ta dontia paliogeloie…[/quote]

 2. Αγαπητέ φίλε
  είναι σεβαστή η ανάγκη μιας μερίδας ανθρώπων για στρατάρχες και όχι ποιμένες. Δεν βρίσκονται μόνο στον ισλαμισμό αλλά και στον χριστιανισμό. Η σιωπή παρεξηγιόταν και παρεξηγείται ως αδυναμία πάντα από τους ισχυρούς και τους θαυμαστές τους. Ιστορική και ψυχική αλήθεια. Μόνο που όταν κάποιος γράφει για συγκρητισμό θα πρέπει να είναι επαρκής ώστε να μην πέφτει ο ίδιος σε πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό συγκρητισμό αναμιγνύοντας σκόρπιες γνώσεις και επιχειρήματα χωρίς κεντρικό νόημα. Ευτυχώς τα γραπτά μας λειτουργούν σαν καθρέφτης και μας εκθέτουν. Ομοιάζουμε απαράλλακτα με τον ασπόνδυλο λόγο μας σε ότι καταγγέλουμε (παγκοσμιοποίηση, συγκρητισμός κ.λ.π.).
  Δεν διαθέτω φυλετική καθαρότητα και δεν ξέρω εαν δικαιούμαι να ομιλώ. Κατα κανόνα σιωπώ κι εγώ εκτός εάν βρίσκω φασιστικές απόψεις σε σοβαρά βήματα. Η σιωπή μπορεί να παρεξηγείται για αδυναμία αλλά όχι για ανοχή στον ρατσισμό.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ