ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ: Μετανάστες και ιθαγένεια: η ελληνική περίπτωση (27/1/2010)

4
330

Με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γενιούνται στην Ελλάδα, οι “Ανιχνεύσεις” οργάνωσαν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 σχετική εκπομπή. Συζητήσαμε ακόμη τυχόν άλλες προτάσεις, απο το ναί ή το όχι στο νομοσχέδιο, καθώς και το τι σημαίνει και πόσο αναγκαία είναι η ταυτότητα σε έναν άνθρωπο.

 

“κατεβάστε” εδώ το αρχείο ΗΧΟΥ με δεξί “κλίκ” & save as… 

4 Σχόλια

 1. τα τελευταια 50 χρόνια οι λευκές κοινωνίες εποικίζονται συστηματικά από ισλαμική ανθρωποσαβούρα απο Ασία και Αφρική.Οι λευκές ευρωπαικές κοινωνίεσ αποσυντίθενται , φθίνουν γενετικά και πολιτισμικά.Σε 200 χρόνια από σήμερα η ευρώπη θα είναι σαν την Αθήνα του 2010 . μία έγχρωμη ισλαμική ανθρωποσαβούρα. Ιθαγένεια μπλα ..μπλα ..κάθε μέρα η Ελλάδ αγίνεται λιγότερο λευκή και χριστιανική ..
  η λευκή φυλή εξωντώνεται συστηματικά με γονιδιακό πόλεμο.

  Νέες φυλές εγκαθίστανται στο Ελλαδικό χώρο -Αφρικονοέλληνες , Πακιστανοέλληνες .
  H ΛΕΥΚΉ ΦΥΛΗ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ -Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ

 2. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ. Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ – ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  Η ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ – ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΤΟΥ.

  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ – ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ -ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ “ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ “

 3. ΑΥΡΙΟ , ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΑ ..ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ,ΘΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ – ΑΝ ΟΧΙ , ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

  ,
  H KΥΡΙΑ ΕΝΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΔΗΛ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΤΗΤΑΣ

 4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .
  ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΔΗΛ .ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ

  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ , ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ” , ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ , ΤΗΝ ΜΟΛΑΡΙΑ , ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΡΙΠΗ.

  Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΛΥΓΕΡΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ