Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
Κοινωνία-Οικονομία Αναπόφευκτος ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ

Αναπόφευκτος ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ

3
3354
Το πρόβλημα δεν είναι πλέον ποιος εκλέχθηκε νόμιμα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά πόσο καιρό μπορεί να αναβάλλεται ο εμφύλιος πόλεμος; Παρά να είναι ένας αγώνας μεταξύ ενός ναρκισσιστή τηλεοπτικού παρουσιαστή και ενός γεροντικού γέροντα, η χώρα διαλύεται για ένα θεμελιώδες πολιτιστικό ζήτημα που εκκολάπτεται από της ίδρυσής της.
από https://www.voltairenet.org/article211842.html?fbclid=IwAR3U3dg6CERGN7VdwVB0ay3Q7bFJ11Q4UpDvd8cmONUvZCW8767KB-13D4o

3 Σχόλια

  1. Άς μού επιτραπεί νά σημειώσω, απευθυνόμενος στoύς αγαπητότατους admin τού “Αντίφωνου”, ότι η “διεπιλεκτικότητα” τών απόψεων, από πλευράς τους, δέν θά έπρεπε νά περιορίζεται στά προτεινόμενα από τούς αναγνώστες σχόλια, αλλά νά καλύπτει καί τά ίδια τά άρθρα, ιδίως αυτά που προέρχονται από “ακραίους”, όλων τών αποχρώσεων, καί βρίθουν τόσων ανακριβειών, ώστε μερικοί (επίδοξοι σχολιαστές) ν’ αποθαρρύνονται όχι μόνο απ’ τόν σχολιασμό, αλλά καί από τήν ολοκλήρωση τής ανάγνωσής των.

    (Γνωρίζω τουλάχιστον τρείς εξ αυτών, όλους μετ’ εγκύρου λόγου γνώσης καί, τού ενός, μακράς παρεπιδημίας στίς ΗΠΑ)

    Χαιρετώ σας !

  2. Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω σε αυτό τον χώρο αλλά ο σεβασμός που τρέφω για την σελίδα με αναγκάζει να εκφράσω την απογοήτευση μου για την επιλογή αναδημοσίευσης ενός τόσο ανακριβούς και προχειρα συντεταγμένου άρθρου (ζώ και εργάζομαι στις Ηνωμένες πολιτείες για περίπου τρείς δεκαετείες και κάποιες από τις διαπιστώσεις του συγγραφέα ξεπερνούν τα όρια της συνομοσιωλογίας). Οι αγκυλώσεις του συγγραφέα εμφανείς και παιδαριώδεις, στις οποίες σεβόμενος τον χρόνο μου αλλα και το επίπεδο των αναγνωστών σας, δεν θα αναφερθώ καθόλου. Απλά θα ήθελα να εκφράσω την ελπίδα μου ότι αυτού του επιπέδου οι αναλύσεις θα εξαλολουθούν να είναι σπάνιες εξαιρέσεις στην όαση που αποτελεί η ιστοσελίδα σας για τους αναγνώστες (με τις δικές μου τουλάχιστον προτιμήσεις) εντός και εκτός της πατρίδας που εκτιμούν την δουλειά σας όλα αυτάα τα χρόνια.

    Με εκτίμηση

  3. Θέλω να εκφράσω κι εγώ την μεγάλη απογοήτευσή μου για την δημοσίευση του εν λόγω άρθρου. Λένε ότι το μόνο που χρειάζεται για να επικρατήσει το κακό είναι οι καλοί άνθρωποι να μείνουν σιωπηροί. Αλλά αυτή η δημοσίευση πάει ένα (πολύ μεγάλο) βήμα παραπέρα: Βλέπω το συνήθως έγκυρο Αντίφωνο να αναδημοσιεύει τόσο ανακριβείς και επικίνδυνες απόψεις, και μάλιστα τη στιγμή που οι ΗΠΑ παλεύουν να μην διολισθήσουν (ακόμη περισσότερο) σε μια χυδαία, επικίνδυνη κι αδίστακτη οχλαγωγία… Έχουμε μεγάλη ευθύνη για όσα δημοσιεύουμε.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ