Γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο; | Πες το κι έτσι – Special Edition

1
389

Γιατί μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο;
Γιατί μας αρέσει να βλέπουμε ποδόσφαιρο;
Είναι όπιο του λαού;
Καλλιεργείς αρετές μέσα από το ποδόσφαιρο;
Γιατί είναι το πιο διαδεδομένο άθλημα στον κόσμο;
Ποιές είναι οι δικές μας εμπειρίες με τον Βασιλιά των σπορ;

Συμμετέχουν: Τάσος Ξύδης, Άγγελος Μιχαηλίδης
Editing:Λεωνίδας Ράπτης

To Φιλοsόfa είναι μια παρέα φοιτητών, από όλες τις “κατευθύνσεις” σχολών που ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με γνώμονα τα κοινά βασικά μας χαρακτηριστικά: ελεύθερη σκέψη, αγάπη για τις τέχνες, τη φιλοσοφία, τον διάλογο, τον προβληματισμό μας για τα κοινωνικά φαινόμενα, κοινές πνευματικές και εθνικές αξίες.

Στη νέα μας σειρά “Πες το κ’ έτσι” συζητάμε για διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν. Το χαρακτηριστικό της εκπομπής είναι ο αυθορμητισμός στη συζήτηση. Στην πραγματικότητα, δεν διαφέρει και πολύ από τις συζητήσεις που κάνουμε μεταξύ μας σε καφετέριες της Αθήνας.

Πέρα από τα κείμενά μας που μπορείς να βρεις στο site μας, μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media όπου ανεβάζουμε τακτικά γνωμικά που ξεχωρίσαμε αλλά και δικές μας βιβλιοπαρουσιάσεις.

Αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα από αυτά, υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να μας πετύχεις σε κάποιο κρασάδικο του κέντρου να συζητάμε. Ποτέ δεν ξέρεις.

Η ιστοσελίδας μας: https://filosofa.gr
Facebook: https://www.facebook.com/filosofa.gr
Instagram: https://www.instagram.com/filosofa.gr

1 σχόλιο

  1. Αφού υπάρχουν τέτοιοι νέοι με σωστά ελληνικά, ωραίο λόγο και άλλα ουσιαστικά ενδιαφέροντα από το να χαζολογάνε όλη μέρα στα σόσιαλ, όπως κάνει η πλειοψηφία πλέον, υπάρχει ελπίδα. Πραγματικά υπάρχει ελπίδα.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ