Αλεξάντρ Σολζενίτσυν: Γκουλάγκ ο Παράδεισος του Κομμουνισμού

1
3571

Ο Ιερέας Σκηνοθέτης  πατήρ Πέτρος Μινώπετρος αποκαλύπτει στην ομιλία του την Δολοφονική Μαρξιστική Ιδεολογία, την Γενοκτονία και τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας του Κομμουνισμού, όπως τεκμηριώνονται με μαθηματική ακρίβεια  από την Λογοτεχνία, το Μαρτύριο και την Μαρτυρία του Αλεξάντερ Σολζενίτσιν.

Γέννηση 11 Οκτωβρίου 1918

Νόμπελ Λογοτεχνίας 8 Οκτωβρίου 1970

Θάνατος 3 Αυγούστου 2008

Ο πατήρ Πέτρος Μινώπετρος αναφέρεται  στα  δομικά στοιχεία, στον πυρήνα του Κομμουνιστικού Ολοκληρωτισμού, σε γεγονότα, καταστάσεις  και τα αίτια που προσδιόρισαν την επιτυχία του πραξικοπήματος των Μπολσεβίκων τον Οκτώβριο του 1917, των ανάλογων πραξικοπημάτων της Αριστεράς σε όλη την γη και συνέβαλαν στην  κατάληψη της Εξουσίας, την επιβολή και την διαιώνιση των Κομμουνιστικών Ολοκληρωτικών Καθεστώτων από το 1917 μέχρι σήμερα.

Κορυφαίο παράδειγμα  είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας με τα εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα του Μεγάλου Άλματος και της Πολιτιστικής Επανάστασης από την Κρατική Τρομοκρατία  και την Πείνα έως την κατασκευή και εξαγωγή ιών τις τελευταίες δεκαετίες σε όλο το κόσμο. Σύμφωνα  με την προβληματική του Αλεξάντερ Σολζενίτσιν τα συστατικά επαναλαμβανόμενα στοιχεία  του Κομμουνιστικού Ολοκληρωτισμού είναι η Δολοφονική  Ιδεολογία και τα Εγκλήματα των Γκάνγκστερ της   Ιστορίας Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Στάλιν, Μάο, ΠόλΠότ, Σούνγκ, Μεγκίστου, Χότζα, Κάστρο, Γκεβάρα, Ορτέγκα, Τσάβες, Μαδούρο και των επιγόνων τους. Η  Ολοκληρωτική Δομή, ο Μηχανισμός και η λειτουργία  των Κομμουνιστικών Κομμάτων, των Ηγετών και των στελεχών του.  Το αρχέτυπο του Απαρατσίκ. Το Ταξικό Μίσος και οι διακρίσεις, ο Φθόνος, η «Υγιής» Ιδεολογική, Κοινωνική Καταγωγή. Οι Γενοκτονίες με Ταξικό και Εθνικό χαρακτήρα – ο διωγμός των Ποντίων στην Σοβιετική ένωση και των Βορειοηπειρωτών στη Αλβανία, τα Στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, εξόντωσης και θανάτου–Γκουλάγκ για τους Εχθρούς του Λαού και του Καθεστώτος.  Η Πολιτιστική Γενοκτονία, η κομματική αργκό και η ξύλινη γλώσσα, οι ανατινάξεις κατεδαφίσεις Ναών και  Μνημείων, το κλείσιμο των Βιβλιοθηκών και η ρίψη βιβλίων στην πυρά. Η κατάργηση της Ατομικής Ιδιοκτησίας, της Ιδιωτικής ζωής και του Ελεύθερου χρόνου, η Κολεκτιβοποίηση και  ο Κολεκτιβισμός. Η Κρατική Τρομοκρατία,η εξαφάνιση του Ατόμου και του Ανθρώπινου Προσώπου. Η Πείνα, ο Κανιβαλισμός-Holodomor. Ο Νεοβάρβαρος μαχητικός Αθεϊσμός, ο Αντισημιτισμός. Το Ψεύδος, η προπαγάνδα, η Λογοκρισία. Η Θεοποίηση της Μαρξιστικής-Λενινιστικής-Μαοϊκής Ιδεολογίας και του Κομμουνιστικού Κόμματος. Η Λατρεία και η Προσκύνηση των Συμβόλων του, των ζώντων Γενικών Γραμματέων και των ταριχευμένων πτωμάτων τους στα Κομματικά Μαυσωλεία. Ο Νέος Άνθρωπος, η Σωτηριολογία και η Εσχατολογία. Η Μυστική Αστυνομία, ο χαφιεδισμός και οι καταδότες. Ο Αμοραλισμός, το Παράλογο και η Διαφθορά. Η καταστολή και η φυλάκιση των  Διαφωνούντων στα Ψυχιατρεία   όταν αμφισβητούν την Μια και Μοναδική Αλήθεια της Ιδεολογίας-Δόγματος του Κόμματος.

Το Κοινωνιολογικό μοντέλο της Δυστοπίας του Κομμουνισμού σύμφωνα με τον Σολζενίτσιν είναι το Γκουλάγκ και το Ανθρωπολογικό Πρότυπο είναι ο Ζεκ ο κρατούμενος του Στρατοπέδου!

Η σημασία των βιβλίων  «Μία Ημέρα του Ιβάν Ντενίσοβιτς», Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ», «Κόκκινος Κύκλος», «Πτέρυγα των Καρκινοπαθών». ‘Ολη η Πεζογραφία του Αλεξάντερ Σολζενίτσιν αποκαλύπτει τον τρόμο,την φρίκη και τον ζόφο της πιο Ολοκληρωτικής Εγκληματικής Ιδεολογίας και Εξουσίας  στην Ιστορία της Ανθρωπότητας με εκατοντάδες εκατομμύρια  νεκρούς σε όλο τον  Κόσμο.

Ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν υπήρξε ο ίδιος κρατούμενος και Μάρτυρας των Γκουλάγκ  η φωνή του είναι η φωνή  της Ελευθερίας και η συνείδηση  του είναι η Συνείδηση  των κρατουμένων της Κόλασης των Γκουλάγκ. Κάθε σελίδα  των βιβλίων του είναι η ζωή του και είναι  γραμμένη με αίμα. Εάν ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν  δεν είχε γράψει το Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ και το  Μια Ημέρα του Ντενίσοβιτς κανένας δεν θα γνώριζε για την μεγαλύτερη Γενοκτονία στην Ιστορία  της Ανθρωπότητας. Την Κομμουνιστική Γενοκτονία που δεκαετίες απέκρυβαν και αποσιωπούσαν το ΚΚΣΕ και τα αδελφά Κομμουνιστικά  Κόμματα σε όλο τον κόσμο και πιθανόν να μην γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Όμως μετά την έκδοση των βιβλίων του Σολζενίτσιν κανένας δεν μπορεί και δεν δικαιούται να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει τι είναι και τι σημαίνει ο Κομμουνισμός.

Ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν είναι ο ένας και μοναδικός συγγραφέας και άνθρωπος  στην Ιστορία που μόνος του εναντιώθηκε και συγκρούσθηκε με την πιο Ολοκληρωτική και Εγκληματική Εξουσία στη Γη. Είναι το πρότυπο του Προσώπου με συνείδηση και ηθική στάση, του Διαφωνούντος, του Αντικαθεστωτικού, είναι επικίνδυνος και μετά θάνατον ΝΥΝ και ΑΕΙ  για κάθε Αυταρχική και Ολοκληρωτική  Εξουσία με την Λογοτεχνία και  την ζωή του.

Η ομιλία  του πατρός Πέτρου Μινώπετρου είναι φόρος τιμής  και Μνημόσυνο στον μεγαλύτερο συγγραφέα του 20ου Αιώνα Μάρτυρα των Γκουλάγκ Αλεξάντερ Σολζενίτσιν, τους Μάρτυρες  Κρατούμενους των Κομμουνιστικών Φυλακών, των Ψυχιατρείων και των Γκουλάγκ και στα εκατοντάδες εκατομμύρια  θύματα του Κομμουνιστικού Ολοκληρωτισμού σε όλη την Οικουμένη.

1 σχόλιο

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
Please enter your name here