Μνημόνιο: Η υποθήκευση της Ελλάδας

2
427

Δείτε ΟΛΗ την εκδήλωση-παρουσίαση της έκδοσης «Μνημόνιο: Η υποθήκευση της Ελλάδας» Ανάγκη νέας εθνικής αντίστασης, που έλαβε χώρα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου του 2010 με ομιλητές :

τον κ. Γεώργιο Κασιμάτη, Ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου &

τον κ. Κωνσταντίνο Μπλάθρα, Διευθυντή της ¨ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ¨

“κατεβάστε” εδώ το αρχείο ΗΧΟΥ της ομιλίας με δεξί “κλίκ” & save target/link as

Η Εφημερίδα «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ», του κινήματος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, γνωστή στο ευρύ κοινό από την αντιστασιακή αρθρογραφία του αειμνήστου Νικ. Ψαρουδάκη εναντίον της Απριλιανής χούντας κυκλοφόρησε το ¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ- Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ¨, ένα βιβλίο αληθινό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε καθεστώς Νέας κατοχής με υποθηκευμένη την επικράτειά της.
Η έκδοση αυτή πηγάζει από το ύψιστο χρέος που αισθάνεται η ¨Χ¨να ενημερώσει υπεύθυνα και έγκυρα τον λαό μας για το καθεστώς της Nέας Kατοχής, στο οποίο οδήγησε τη Xώρα μας το μεταπολιτευτικό κοινωνικό και πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που με τους φορείς και την ηγεσία του «δούλεψε» με υψηλούς βαθμούς απόδοσης για:
– Tην ουσιαστική υποδούλωση και αποικιοποίηση της Xώρας μας στους ισχυρούς εταίρους και συμμάχους μας στην E.E. και το NATO καθώς και τους ντόπιους μεσάζοντές τους, τραπεζίτες, χρηματιστές, «εθνικούς» εργολάβους κ.ά.
– Tην αποδόμηση του Kοινωνικού Kράτους και του Kράτους Πρόνοιας.
– Tην επιβολή εργασιακού μεσαίωνα, στον οποίο ο Έλληνας, αν δεν είναι άνεργος, ζει με τη συνεχή αγωνία και αβεβαιότητα, αν η δουλειά που έχει σήμερα θα υπάρχει και αύριο, αν το σημερινό συρρικνωμένο εισόδημά του δεν θα μειωθεί ακόμα πάρα-πέρα αύριο, αν θα μπορέσει κάποτε να πάρει μια κάποια σύνταξη ή θα περάσει στην επαιτεία και στο συσσίτιο της Eνορίας του.

2 Σχόλια

 1. Από αυτή την υπέροχη συγκέντρωση πως και έλειπε ο Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης; ΑΙΣΧΟΣ! :0

  Απορία: Ο διευθυντής της “Χριστιανικής” τι διάολο δουλειά έχει σε αυτό το site; :angry-red:

 2. Ο κυρίαρχος λόγος (αυτός, δηλαδή, που κατέχει την πρώτη λέξη παντού) δεν ησυχάζει πριν υφαρπάξει και την τελευταία λέξη, για λογαριασμό του.
  Αν δεν το έχουμε προσέξει στα δελτία ειδήσεων, ας το προαέξουμε στις παρεμβάσεις σε τούτο το site.

  Όσο για το τι έχει να πει;
  Κάτι απολύτως πρωτότυπο:
  Απαιτεί να απαγορεύσει παντού (μέσα όσο και έξω απ’ τη δική του επικράτεια) την παρουσία όλων, ανεξαιρέτως, των φορέων του ασυμμόρφωτου λόγου.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ