ΕΛΛΑΔΑ 2022: Η Παρακμή και οι προοπτικές ανάσχεσης

1
9415

Οι Κωνσταντίνος Μπλάθρας, Θόδωρος Παντούλας και Γιώργος Παπαγιαννόπουλος μίλησσν για την “Ελλάδα του 2022, την παρακμή και τις προοπτικές ανάσχεσης” στην εκδήλωση της πολιτικής πρωτοβουλίας.

1 σχόλιο

  1. Ευκαιρία για το αντίφωνο, να λάβει θέση και να καλέσει σε συστράτευση όλους όσους το παρακολουθούν, καθώς λιγοστεύει ο καιρός για όσους θέλουν να υπεκφεύγουν αγνοώντας την επερχόμενη λαίλαπα αρκούμενοι και παραμένοντας βαθιά νυχτωμένοι στην αυτάρεσκη σοφία του εγωκεντρικού τους ναρκισισμού και της της υποτιθέμενης πνευματικής αυτάρκειας τους
    Οι καιροί ου μενετοί, και τα μαθήματα της πολυδιάσπασης που προκύπτουν από τις αποτυχημένες προσπάθειες συστράτευσης στην υπόθεση των Μνημονίων και του Μακεδονικού ας γίνουν μάθημα σε όσους συμφωνώντας στο 99% συνεχίζουν να στέκονται στο 1% που τυχόν τους χωρίζει. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε όλους τους χώρους, πανεπιστημιακοί, σοβαροί επιστήμονες, αληθινοί άνθρωποι της εκκλησίας, αλλά και απλοί άνθρωποι που χρειάζεται να ενώσουν τις προσπάθειες τους για να μπορέσει η όποια προσπάθεια να αποκτήσει αξιόπιστη φωνή και να μπορέσει ο κόσμος να την πάρει στα σοβαρά ως την μόνη υπάρχουσα εναλλακτική λύση. Μερικά μόνο από τα ονόματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναγνώριση μιας κοινής προσπάθειας. Καιμάτης, Μάζης, Γρίβας, Βαθιώτης, Φίλης, Ζεηλίδης, Παύλος, Κούβελας, Γάκης , Μαριάς, αλλά και πόσοι άλλοι αναρωτιέμαι που προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του στον χώρο του να αρθρώσουν τον λόγο που όλοι χρειαζόμαστε και να παραμείνουν όρθιοι απέναντι σε όσα συμβαίνουν.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ