ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ: Γιώργος Κασιμάτης

4
296

Ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης συζήτησε με τον με τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου  κ. Γεώργιο Κασιμάτη  στις 29 Μαρτίου του 2011 στο κανάλι Kρήτη ΤV για την τρέχουσα παγκόσμια πιστοοικονομική κρίση, το Μνημόνιο εστιάζοντας στην αποικιοκρατικού τύπου δανειακή Σύμβαση της Ελλάδας με τους δανειστές της.  Τόνισε ότι η απώλεια εθνικής κυριαρχίας συνιστά συνταγματική εκτροπή για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς προηγούμενο. 


“κατεβάστε” εδώ το αρχείο ΗΧΟΥ της συζήτησης με δεξί “κλίκ” & save target/link as

4 Σχόλια

 1. Αυτά τα πολύ ανησυχητικά σχόλια και απόψεις του συνταγματολόγου κ. Γεωργίου Κασιμάτη επιβεβαιώνουν τις απόψεις
  ημών των απλών πολιτών που με ενδιαφέρον αλλά και έντονη ανησυχία είχαμε εκφράσει την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε αυτό
  το κατάπτυστο σύμφωνο δανεισμού που τόλμησε να υπογράψει κάποιο Ελληνικό (?) χέρι. Ιδιαίτερα το άρθρο 7 και άρθρο 14 θα πρέπει να του κόψουν το χέρι του ατόμου που έβαλε την υπογραφή του.
  Απευθυνόμενος πρός τους συμπατριώτες μου ΚΡΗΤΕΣ , σας ζητώ να
  ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ και να ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που είχατε θεωρήσει ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ διότι δεν έχει καμία πλέον σχέση με τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
  ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥ……..ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????
  Αριστείδης Μοσχάκης, Μόντρεαλ Καναδά

 2. Κύριε ΜΟΣΧΑΚΗ ζω στην Ελλάδα , είμαι απο την κρήτη και κινδυνεύω να χω κυβερνήτη μη Έλληνα , αλλά κινδυνέυω …..
  εσύ που έχεις δεδομένα κυβερνήτη μη Έλληνα αφού ζεις στον Καναδά γιατί δεν επαναστατείς ή γιατί δεν σε στεναχωρεί αυτό????
  Πάντως να ξέρεις ότι και εγώ θα προτιμούσα να ζω στον Καναδά ή θα προτιμούσα να χω ξένους στην κυβέρνηση που θα ναι άξιοι και τίμιοι γιατί όλοι οι δικοί μας είναι απατεώνες. φαντάσου θα ταν σαν να ζώ σε μια οργάνωμένη και προοδευμένη χώρα σαν τις περισσότερες δυτικές αλλά θα απολάμβανα και τις υπέροχες ομορφιές της Ελλάδας.
  Αν ήταν να γίνει μια κάποια επανάσταση στην Ελλάδα θα ταν για νά ρθουν οι ξένοι (οι δυτικοί ) και όχι για να φύγουν , όπως γίνεται τώρα στις Αραβικές χώρες, για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε εμείς για να βρούμε αξιοπρεπές κράτος και συνθήκες εργασίας.
  ΥΓ εσύ γιατί ζεις στον Καναδά?

 3. Την Ελλάδα και τους Έλληνες τους χρεωκόπησαν τα Εληνικά κόμματα με έλληνες κομματαρχες και τα πιστα κομματόσκυλα τους με μία σταθερή καταστροφική πορεία πολλών ετών μας οδήγησαν στο γκρεμό.

  Μακάρι το ΔΝΤ & η Ε.Ε. να μας κυβερνούσε και να είμασταν ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ με σκοπό την οικονομική εξυγείανση της Ελλάδας, κάτι που δεν θα αφήσουν ποτέ να γινει οι κομματαρχες οι εργατοπατέρες και οι βολεμένοι κοπριτες του δημοσίου .
  χαίρετε

 4. Θα ήθελα η συνέντευξη του κ Κασιμάτη να γίνει ευρύτατα γνωστή . Να διαφημιστεί και να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων . Το πώς δεν μπορώ εγώ να το υποδείξω διότι δεν κατέχω αντίστοιχες γνώσεις και ειδικότητα.

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
Please enter your name here