ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ: O Νίκος Κοτζιάς για εξωτερική πολιτική

2
311

Τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Νίκο Κοτζιά φιλοξένησαν οι “Ανιχνεύσεις” στην εκπομπή της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2010 και  συζήτησαν μεταξύ άλλων για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, την Ευρωπαική Ένωση και τις νέες γεωπολιτικές δυνάμεις.  Το τελευταίο βιβλίο του   τιτλοφορείται ” Η ελληνική εξωτερική πολιτική στον 21ο αιώνα”.

“κατεβάστε” εδώ το αρχείο ΗΧΟΥ της ομιλίας με δεξί “κλίκ” & save target/link as

2 Σχόλια

  1. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι πρόβλημα έλλεψης λύσεων και προτάσεων. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η έλλειψη σοβαρής ηγεσίας με εθνικό και όχι προσωπικό προσανατολισμό.

    Αυτό είναι το πρόβλημά μας και αυτό απαιτεί λύση.

    Αφήστε τα βιβλία “προτάσεων” και αρχίστε τα βιβλία πολιτικής αφύπνισης. Μόνον έτσι υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσει ο Έλληνας και να ψηφίσει ηγεσίες σοβαρές που θα βάλουν σε τάξη στον τόπο. Και μόνον τότε θα πιάσουν τόπο οι προτάσεις του κάθε κ. Κοτζιά.

    Εαν περιμένει ο κ. Κοτζιάς να εισακουστεί από τον κάθε κ. Δρούτσα τώρα ή παλαιότερα από την κάθε κ. Μπακογιάννη πλανάται πλάνην οικτρά.

  2. pharmacy reviews ([url]http://www.pharmacywiki.org/[/url])

    Έλληνας πλανάται πλάνην οικτρά και να ψηφίσει ηγεσίες την Ευρωπαική Δρούτσα τώρα ή παλαιότερα από την κάθε πλανάται πλάνην οικτρά

Σχολιάστε:

Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας
Please enter your name here