Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Όροι χρήσης

  • Η ανάρτηση των άρθρων / ομιλιών δεν σημαίνει και απόλυτη ταύτιση με το περιεχόμενο των ιδεών του αρθρογράφου/ομιλητή. Οι αναρτήσεις αξιολογούνται ως ενδιαφέρουσες για κοινό προβληματισμό.
  •  Κάθε σχόλιο, κρίση παρατήρηση ή οτιδήποτε μπορεί να κάνει αυτή τη σελίδα γόνιμο ιστο-τόπο συζήτησης και προβληματισμού είναι Υπαρκτικoύ χαρακτήρα.  Τα σχόλια αναρτώνται μετά από έγκριση της διαχειριστικής ομάδας.
  •  Το διαδικτυακό περιοδικό Αντίφωνο δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμηση κάθε μορφής. Ως εκ τούτου τα σχόλια αναρτώνται με προσωπική ευθύνη των σχολιαστών αλλά είναι στην διακριτική ευχέρια του διαχειριστή να τα αφαιρέσει αν προσβάλλουν καθ΄οποιονδήποτε τρόπο άλλο πρόσωπο ή δεν προάγουν τον ευπρεπή διάλογο.  Επίσης,  θα διαγράφονται συνεχόμενα  ή μακροσκελέστατα σχόλια, σχόλια με διαφορετικό κάθε φορά ψευδώνυμο από τον ίδιο σχολιαστή, σχόλια άσχετα με την εκάστοτε ανάρτηση ή ανώνυμα σχόλια χωρίς έγκυρο email ώστε να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας.  Όταν ένας σχολιαστής παραβαίνει κατ’ εξακολούθηση τους όρους χρήσης θα εφαρμόζεται οριστικός αποκλεισμός του.