Οδηγίες Χρήσεως

Αναπροσαρμόστε τους σελιδοδείκτες σας/προσθέστε στα Αγαπημένα: antifono.gr

Λάβετε υπ’ όψη ότι στo ΝΕΟ Αντίφωνο οι θεάσεις/views ΟΛΩΝ των προηγούμενων αναρτήσεων υπολογίζονται από την αρχή, δηλαδή έχουν ξεκινήσει από τον αριθμό μηδέν.

Όπως επίσης ότι οι παλαιότεροι σύνδεσμοι από το Facebook ΔΕΝ λειτουργούν.

Τέλος, ζητάμε την κατανόησή σας για το γεγονός ότι τα ηχητικά αρχεία θα αναρτηθούν λίγο αργότερα.

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η όλη ύλη της ιστοσελίδας βρίσκεται κατανεμημένη σε 10 Θεματικές Ενότητες.  Παράλληλα με αυτές, ωστόσο, υπάρχουν επίσης τα τμήματα Προσεγγίσεις, Web TV και Ιστολόγια, με επιμέρους υποδιαιρέσεις στο καθένα από αυτά. 

     Η εν λόγω κατάταξη γίνεται εύκολα προσβάσιμη μέσα από το κεντρικό “menu” της     ιστοσελίδας.

  • Στο πλαίσιο Πρωτοσέλιδα παρουσιάζονται οι 5 πιο πρόσφατες εκάστοτε αναρτήσεις.
  • Στο πλαίσιο Αντιφωνική Τηλεόραση επισκοπείται ΟΛΟ το οπτικοακουστικό υλικό της ιστοδελίδας. Εκτός από την συγκεντρωτική του παρουσίαση στην καρτέλα «Πρόσφατα», κατανέμεται σε 6 ακόμα καρτέλες («Μαγνητοσκοπήσεις», «Συνεντεύξεις», «Ανθολόγιο TV», «Web Radio», «Εικαστικά Αφιερώματα» και «Εικόνων Ωδές»).
  • Στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μπορείτε, καταχωρώντας το e-mail σας μέσα στο πλαίσιο Αντιφωνική Ενημέρωση, να λαβαίνετε το εβδομαδιαίο “newsletter”, με τη συνοπτική παράθεση των νεότερων αναρτήσεων.
  • Την πλήρη παράθεση των αναρτήσεων, με σειρά χρονολογική, τη βρίσκετε αν αξιοποιήσετε το πλαίσιο Αρχείο Δημοσιεύσεων, στο χαμηλότερο μέρος της ίδιας στήλης.
  • Στην κάτω ζώνη της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε, αριστερά και δεξιά, σε διαδοχική εναλλαγή τα πρωτότυπα εικαστικά έργα (όπως και τα “στοιχεία ταυτότητας”) των μονόχρωμων εικονιδίων τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί στο (κεντρικό) πάνω menu.  Κάθε συγκεκριμένο εικαστικό, εδώ, μπορεί να αξιοποιηθεί και ως “υπερσύνδεσμος” προς την εκάστοτε  αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας.
  • Η ίδια ακριβώς λειτουργία ως “υπερσυνδέσμων” μπορεί να αξιοποιηθεί και στο σημείο όπου αναγράφεται το όνομα του συγγραφέα της κάθε ανάρτησης, παραπέμποντάς σας έτσι σε «άπαντα» τα εντός Αντιφώνου δημοσιευμένα του κείμενα ή βίντεο.
  • Στην περίπτωση που η Αναζήτηση της δεξιάς στήλης δεν αποδώσει πλήρη αποτέλεσματα, μπείτε στο τμήμα Εύρεση το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό menu.